Välkommen till Plain Yoga och Yogans fantastiska värld!

Känner du dig stressad? Har du sömnstörningar? Kanske har du ont, eller känner dig stel?
Eller vill du helt enkelt må bättre? Bli mer medveten om, och förbättra din andning? Längtar du efter mer livskvalitet?
Att öka din medvetenhet? Bli lite mer närvarande i livet?
 
Du som vill utöva lugn, inkännande och läkande Yoga är välkommen hit!
Jag erbjuder dig Mindfulness/Medveten närvaro, Stresreducering och stresshantering, Hälsocoachning, Livsstilscoachning, Andning, Inspiration, kunskap om TCM och Ayurveda samt Yoga i olika former.
Yogan passar även dig som är 55+ och går även att utföras på stol.
Du kan välja att träna i grupp, eller så kan du komma till mig för enskild konsultation och yogaterapi. 
I en enskild konsultation träffas du och jag i 2 timmar där vi lägger ”ditt livspussel”, och du får med dig råd om hur du kan balansera upp dig själv och leva ditt liv på ett sätt som är optimalt för dig, med bla yoga som verktyg.
Yogaskivor – Digital nedladdning.
Plain Yoga har även olika yogaskivor/digital nedladdning till försäljning för dig som även vill
utföra yogan hemma, på jobbet eller varför inte på semestern.
Plain Yoga har kurser inom: Medi Yoga – HoliYoga – HoliYoga Hormon – Yoga för högkänsliga – Antistress Yoga –  Barn Yoga – Senior Yoga – Gravid Yoga – Yinyoga – Yoga för män – Andning/Meditation – Workshops – Inspiration -Retreats/resor

Yoga och Meditations kurser

Yoga för minskad stress och ökat immunförsvar!

Yoga för minskad stress och ökat immunförsvar är en lugn och mjuk yogaform som syftar till att reducera stress. Den passar alla oavsett erfarenhet, och kan även utföras på stol. Denna 10 veckors kurs är online via Zoom och startar Torsdag 26/8 1730-1845. Varmt Välkommen att yoga där det passar dig, framför skärm!

Läs om MediYoga

 

Harmoniska Andetag och Hormoner

Harmoniska Andetag och Hormoner är en mjuk och feminin yogaform som passar kvinnor i alla åldrar och oavsett erfarenhet.  Denna kvällskurs om 10 tillfällen startar torsdagen 26/8 1930-2100.

Varmt Välkommen till att yoga framför skärm, där det passar dig. 

Läs om HoliYoga

Yogaskivor – Digital nedladdning

Plain Yoga har även olika yogaskivor/digital nedladdning för dig som även vill utföra yoga hemma, på jobbet eller varför inte på semestern. Jag rekommenderar dig att ladda ner filerna till din dator/pc först för att sen ladda vidare till mobil.
NYHET! Yinyoga och Yogaför Chakrasystemet är de nyaste skivorna i shopen. Det finns även 2 nya meditationer, Love Yourself och Prana/livsenergi.
 pixEmpty
butRead

Rabatter och villkor

Anmäler du dig till 2 kurser erbjuds 10% i rabatt på totalsumman. För dig som är 100 % långtidssjukskriven lämnas 10% i rabatt på enskild kurs (mot uppvisande av läkar/sjukintyg) Hela kursavgiften betalas i samband med anmälan för att garantera plats! Vid avbokning av kurs återfås avgiften minus en administrationsavgift på 495 kr. Återbetalning gäller ENDAST mot uppvisande av läkar/sjukintyg. I mån av plats så får du ta igen missade tillfällen under pågående kurs, på andra dagar och tider. Du kontaktar mig först, så jag vet om plats finnes.

Drop in pris Mediyoga 250kr. HormonYoga 300kr.

Kursanmälan

mob   +46 73 693 8449

mail-512[1]  info@plainyoga.se Ulrika Karlsson Leg. Sjukgymnast – Lärare och Terapeut, MediYoga – Lärare Holistisk Yoga och Holistisk HormonYoga – Utbildad inom Yoga för Barn och Vuxna med särskilda behov  –  Instant Transformation Practitioner – Soul Readings – Resor/retreats – Kvinnocirklar – Författare – Föreläsare – Utbildningar

Hitta hit

Du hittar mig på mina hemsidor:

www.plainyoga.se

www.ulliskarlsson.com

www.reactivatedembodiment.com

alt på mob: 073-693 8449

lotusMed

Tele: +46 73 693 8449   |   Epost: info@plainyoga.se   |